Wie zijn wij?

  Welkom bij Turboseminar

Turbotrends is onderdeel van Beursfoon een onafhankelijk beurs informatiebedrijf en bestaat al vanaf 1996 en is in Nederland en BelgiŽ de grootste partij met 0900 beursinformatie en Sms en E-mail diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers met het aan- en verkopen van opties en futures. In tegenstelling tot andere partijen hebben we een geheel open structuur en kunt u ten alle tijden onze specialisten gewoon bellen of bezoeken ten kantore op de Keizersgracht 62 te Amsterdam dat iedere werkdag geopend is vanaf 08.00 uur tot 19.00 uur en op Zaterdag vanaf 09.00 tot 12.00 uur. Kortom, u bent welkom bij Turbotrends.

Vrijwel iedere belegger, maar vooral de particuliere, denkt bij beleggen direct in termen van winst. Het begrip "Risico lopen" wordt verdrongen. Het is iets waar men later wel een keer aan zal denken of waarvan men het gevoel heeft er weinig of geen grip op te hebben. Vanaf het begin van de jaren negentig is het aantal particuliere beleggers explosief gestegen. Steeds meer mensen ontdekten de mogelijkheden van de aandelen- en optiebeurs. De opkomst van het internet en de dalende transactiekosten maakte het voor iedereen mogelijk om te handelen op de beurs.

Beleggen was makkelijk, aandelen stegen onophoudelijk en veel beleggers maakten mooie winsten. Veel particuliere beleggers begonnen met beleggen ten tijde van een langdurige bullmarkt, maar werden vanaf 2000 geconfronteerd met een sterke bearmarkt. Dalende koersen zorgden voor veel verlies en door debacles als World Online, Enron, Ahold en het leasen van effecten kwamen beleggers tot de ontdekking dat beleggen geen hobby maar een vak is. Daarnaast ontdekten steeds meer beursfoon beleggers de mogelijkheden van beleggen met opties, futures en Turbo`s. Een relatief kleine investering kan immers door het hefboomeffect uitmonden in een mooie winst binnen een vaak korte tijd.

AEX Turbo`s geeft ook geregeld presentaties voor zowel DayTrading als TechnischeAnalyse, ook wordt er een Turbo cursusen gegeven. De traders die zijn aangesloten bij AEX Turbo`s hebben vanzelfsprekend een grote affiniteit met de beurshandel. Ze kunnen veelal putten uit een jarenlange ervaring en weten dan ook veel over koersvorming, optiewaardering, Technische Analyse en andere tricks of the trade.

Tijdens deze bijeenkomsten -onderverdeeld in verschillende workshops, cursussen en seminars- stelt M.S.N. u in staat om nieuwe kennis te vergaren over beleggen, of uw parate wetenschap naar een hoger niveau te tillen. Deze boeiende dag, middag- en avondsessies staan onder regie van onze eigen traders en andere gezaghebbende, professionele beleggers.

Ook investeren wij in bedrijven, als wij van mening zijn dat we waarde kunnen toevoegen. We hebben uitgebreide ervaring in het starten en uitbouwen van bedrijven. Wij zijn ondernemers van de oude stempel: we houden er absoluut niet van te investeren als we op overzienbare termijn geen resultaat kunnen verwachten. We investeren altijd met ons eigen kapitaal, soms in samenwerking met bevriende ondernemers.

Als u wilt dat we kijken naar een plan of concept, stuur dan een korte beschrijving van de zaak. Wij komen er op korte termijn op terug.

Op deze site vindt u een uitgebreid overzicht van de producten en diensten, die wij kunnen leveren aan zowel de particuliere belegger alsook aan instituten. Turbotrends is een onafhankelijk beursinformatie bedrijf, dat gespecialiseerd is in het begeleiden van particuliere beleggers die handelen in aandelen, opties en futures. Wanneer u succesvol mee wilt doen op de beurs, is het van groot belang om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en om dit nieuws op waarde te kunnen analyseren.

In onze berichten vindt u een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op de financiŽle markten. Nog belangrijker is dat ook wordt aangegeven waar de markt naar toe kan gaan en waar mogelijke kansen liggen voor Turbo`s. Voor de professionele handelaar is dit geen enkel probleem, maar als particuliere belegger is het moeilijk meekomen. U moet daartoe namelijk continu achter de computer zitten en vervolgens ook nog het nieuws en de beursontwikkelingen zelf analyseren om tot goede beleggingsideeŽn te komen. De diverse diensten van ons zijn dan voor u een pasklare oplossing. U blijft zelf uw beslissingen nemen en uw orders opgeven, maar heeft altijd iemand bij de hand om u te helpen. Met name in de Verenigde Staten zijn deze diensten populair en bestaan ze ook al jaren.

Door onafhankelijke status van Beursfoon is het voor ons mogelijk om onpartijdige informatie te verschaffen, zodoende hebben wij zicht op de grote geldstromen en op de onuitputtende reeks van informatiebronnen. Turbotrends belegt niet voor eigen rekening noch voor derden. Turbotrends is onafhankelijk in de keuze van haar bronnen en posities. Via verschillende korte en lange termijn portfolio's begeleiden wij u bij het nemen van beleggings beslissingen met als doel uiteraard een zo hoog mogelijk rendement te realiseren. De informatie die Turbotrends verstrekt is gebaseerd op een onuitputtelijke reeks van relevante bronnen variŽrend van realtime data tot informatie verkregen van handelaren op de beursvloer. Turbotrends streeft ernaar de kritische professionele belegger continu van commentaar te voorzien die voor haar/hem relevant is. Ook de minder actieve belegger kan overigens bij ons terecht

Onze analisten staan de hele dag in contact met handelaren op de beursvloer, persbureaus en andere relevante informatiebronnen. U kunt dus als belegger optimaal profiteren van 'up to date' informatie. Doordat beleggers steeds meer het heft in eigen handen nemen en hun zaken zelf willen regelen, kunt U bij Turbotrends ten alle tijden terecht voor advies over de genomen of te nemen beslissingen.

Turbotrends is al jaren de toonaangevende commentary agency voor beleggers. Op onafhankelijke basis wordt via, internet, publishing, seminars en via sms en E-mail de belegger op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen op de financiŽle markten. U kiest dus voor een vertrouwd adres en persoonlijk advies.





Waarom als belegger kiezen voor Turbotrends?

  • Live via Sms en E-mail
  • Real-time commentary
  • Onafhankelijke positie
  • Opties & Futures en Aandelen
  • Strategische visie op de markt
  • Visie gericht op korte en lange termijn
  • Trackrecord van meer dan 12 jaar

Wilt U meer informatie? Belt U dan : 023 - 528 88 51
En een van onze medewerkers zal al uw vragen beantwoorden

 

Copyright ©2016 beursfoon